Mitä ovat ikiruusut?

 

 

Ikiruusut ovat aitoja ruusuja, jotka kestävät kauniina useita vuosia. Joskus ikiruusuiksi mielletään myös esimerkiksi silkistä tai muovista valmistetut ns. tekokukat. Yrityksemme käyttää asetelmiinsa kuitenkin vain aitoja ja laadukkaimpia ikiruusuja. Säilöntäprosessin ansiosta aidot ruusut säilyvät kuin vastaleikattuina.

Säilöntäprosessiin valitaan ruusuista parhaimmat, jotka poimitaan käsin niiden kukkiessa kauneimmillaan. Kukat käsitellään hellävaraisesti glyserolin ja öljyjen avulla pari viikkoa kestävän säilöntäprosessin aikana. Säilöntäprosessissa käytetyt öljyt ovat ihmisille ja eläimille turvallisia. Säilömisen yhteydessä osa ruusuista tarvittaessa värjätään elintarvikevärein, sillä ruusujen luonnollinen väri hieman haalistuu prosessissa. Tämän jälkeen ruusut käyvät vielä laatuseulonnan lävitse, asetelmiimme kelpuutamme vain parhaimmat A-luokan ruusut. A-luokan ruusujen väri on tasainen, kirkas ja terälehdet ovat muodoltaan säännölliset.

Saadessamme asiakkaan tilauksen kokoamme kukka-asetelmat juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen asetelmamme valmistetaan käsityönä Suomessa. Ruusut asetellaan varovasti paikoilleen, jonka jälkeen ne pakataan huolellisesti ja ne lähtevät kohti uutta kotiansa. Asiakkaat saavat tekstiviestitse tiedon kun lähetys on noudettavissa, yleensä viikon sisällä tilauksen tekemisestä.

Ikiruusumme eivät vaadi lainkaan kastelua, pelkkä mahdollinen pölyjen pyyhintä riittää hoidoksi. Ruusuja tulee säilyttää suhteellisen viileässä, poissa suorasta auringonvalolta ja kosteudelta. Terälehtien turhaa koskettelua tulee välttää, sillä ne ovat hyvin herkkiä ja niistä voi irrota väriä. Oikealla säilytyksellä ja käsittelyllä ruusut säilyvät kauniina mahdollisimman pitkään, jopa 1-3 vuotta.

Everlasting Roses on suomalainen yritys, joka syntyi halusta luoda jotain kaunista inspiroivaa. Olemme sitä mieltä, että jokaista päivää tulisi juhlistaa kukkasin ja säilöntäprosessin ansiosta ruusuista onkin nyt mahdollista nauttia aiempaa pidempään. Ruusumme ovat mitä oivallisin lahja jokaiselle kukkia rakastavalle, sillä ne tuovat saajalleen iloa useiden vuosien ajan. Sisustukseen ne tuovat oman ripauksensa ylellisyyttä, onko mitään ihanampaa kuin saapua kotiin jota koristavat kauniisti kukkivat aidot ruusut? Toivommekin ruusujen tuovan asiakkaillemme yhtä paljon iloa kuin mitä ne meille tuovat.

1 comment

  • Aivan mahtavia nämä teidän ruusut!

    Seija

Leave a comment